Loopbaanprofessional

‘Haal het beste uit jezelf’

Bovenstaande titel is feitelijk de essentie van wie ik ben, wat ik doe en wat ik wil bereiken met anderen. In mijn werk draait alles om verandering en persoonlijke ontwikkeling. Daar ligt ook mijn hart. Ik wil mensen motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Dat heb ik zelf ook altijd gedaan, met als gevolg dat ik weet waar ik mijn talenten, vaardigheden en ervaringen kan inzetten. Passie en ambitie vloeien op deze manier naadloos over in succesvolle inzet en toewijding.

Door mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen, weet ik dat het voor velen een uitdagend proces is. Het doet een beroep op persoonlijk ondernemerschap en initiatief. Door je unieke talenten te (h)erkennen, er wat mee te doen en te koppelen aan je persoonlijke kwaliteiten kan er iets moois ontstaan. Mensen worden hier over het algemeen veel gelukkiger van.

 

Wat kan ik voor je betekenen?

Als Loopbaanprofessional richt ik mij op de individuele medewerker. Niet iedereen zit op ieder moment op de juiste plek. Bewustwording hiervan geschiedt meestal in de tijd of na onverwachte gebeurtenissen. Op dat moment is het belangrijk dat je jezelf vragen stelt en op zoek gaat naar de antwoorden.

Belangrijke vragen zijn bijvoorbeeld:

  • Is dit voor mij nog een passende werkomgeving?
  • Hoe haal ik weer voldoening uit mijn werk?
  • Waar ben ik goed in?
  • Hoe kan ik mijn droombaan vinden?

De beantwoording ervan vereist zelfkennis, inzicht in je talenten, beperkingen en in wat je drijft. Via gerichte gesprekken, feedback of tools zoals het ‘Drijfveren Talentenprofiel’ (*) ondersteun ik dit proces. Ik ben gecertificeerd partner van Smart Dynamics. Deze methodiek stelt een persoonlijk profiel op dat antwoord geeft op al jouw vragen met betrekking tot je persoonlijkheid, en geeft een eerste handvat voor je loopbaankeuze.

In sommige situaties is er geen loopbaanvraagstuk maar een situatie op het werk waar je over wilt sparren, feedback ontvangen, een oplossing wilt vinden of in vertrouwen over wilt praten met iemand. Ik kan je helpen om je zelfreflectie te vergroten en te groeien en je werksituatie. Mijn aanpak is zeer persoonlijk en stel ik samen met je vast op basis van jouw behoeften en wensen.